Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рекомендується при:
- звільненні від шкідливих мікроорганізмів у шкірі, а також усередині організму
- боротьбі з паразитами, грибками, інфекціями в організмі
- при зниженні імунітету
- загальній слабкості
- уповільненому обміну речовин
Чорний горіх, крім воістину зоряного складу корисних речовин і мікроелементів, має унікальний вміст вітаміну С, якого в цьому продукті в 50 разів більше ніж у цитрусових, а за вмістом йоду чорний горіх і взагалі лідер. Але навіть при цьому, основною речовиною Чорного горіха вважається юглон, який поруч із іншими корисними елементами та поліфенолами, багато в чому і визначають його протипухлинну активність. Ще один незаперечний плюс, який дає прийом препарату, антипаразитичний ефект.
Його листя та навколоплідники застосовуються як загальнозміцнюючий, імуномодулюючий та протипаразитарний засіб. Чорний горіх застосовується в медицині (дерматології, неврології та гастроентерології) як протипухлинний, антибактеріальний, антигрибковий, протизапальний, гіпоглікемічний, гіпотензивний, ранозагоювальний, протиопіковий та антиоксидантний засіб, що зміцнює серце та судини та усуває новоутворення.
Рекомендації із застосування
Застосовувати тільки згідно з інструкцією. Приймати 1 капсулу VegCap на день під час їди або запиваючи склянкою води.
Інші інгредієнти
Капсула з рослинної целюлози та екстракт рисових висівок.
Попередження
Не використовуйте продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед використанням цього продукту слід проконсультуватися з медичним працівником. Не рекомендується для надмірного або тривалого використання.
Зберігати в сухому прохолодному місці.
Попередження лише для мешканців штату Каліфорнія. Продукт містить інгредієнти, що можуть негативно впливати на репродуктивну систему. Законопроєкт 65 штату Каліфорнія.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 капсула VegCap | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Чорний горіх (Juglans migra)(лушпиння) | 500 мг | * |
* Добову норму не визначено. |