Кількість
|
Вартість
|
||
|
Артишок – це трав'яниста рослина сімейства складноцвітих, яка є різновидом розторопші.
Користь артишоку обумовлена багатим хімічним складом. Артишоки відрізняються низьким вмістом жиру, високим вмістом клітковини і багаті на вітаміни і мінерали, такі як вітамін С, вітамін К, фолат, фосфор і магній. Вони також є одним із найбагатших джерел природних антиоксидантів.
Призначення:
- підтримує здоров'я травної системи
- нормалізує кишкову мікрофлору
- полегшує симптоми розладу шлунка
- усуває запори
- зменшує болючі спазми синдрому роздратованого кишечника
- підтримує ефективну роботу печінки
- сприяє загальній детоксикації
- нормалізує артеріальний тиск
- очищує судини при атеросклерозі
- знижує рівень цукру та холестерину в кров
В результаті численних досліджень вчені підтвердили, що екстракт артишоку нормалізує багато фізіологічних процесів в організмі. Артишок безпосередньо впливає на рівень ліпідів у крові, знижує рівень цукру та загального холестерину, перешкоджає накопиченню холестеринових бляшок в артеріях, нормалізує кров'яний тиск, сприяє здоров'ю та регенерації печінки, правильному травленню та роботі ШКТ, загальної детоксикації. Це хороша профілактика серцево-судинних захворювань, інфарктів та інсультів.
Потужні антиоксидантні якості артишоків роблять їх корисними при боротьбі з окислювальним стресом. Тому артишок варто регулярно приймати в їжу, щоб уповільнити процеси старіння та покращити загальний стан здоров'я та якість життя.
Рекомендації щодо застосування:
Приймати по 2 капсули 2 десь у день, бажано під час їжі.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 2 капсули | ||
Порцій в упаковці: 30 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Усього вуглеводів | <1 г | <1 %† |
Екстракт листя артишоку, стандартизований до 13–18 % кофеікофеілхінних кислот (78–108 мг) в перерахунку на хлорогеновую кислоту |
600 мг | ** |
екстракт насіння розторопші | 300 мг | ** |
† Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. ** Добову норму не визначено. |